Novice


Malice od 3.50 €…naprej

domaca goveja v jusniku-1

Za naročila večja od 100 obrokov dnevno malica samo 3,50 €.

idrijski žlikrofi s pečenko IMG_2064

Smo uspešno gostinsko podjetje, katera osnovna dejavnost je priprava, dostava ter izvajanje prehrane med delovnim časom v podjetjih in ustanovah.
Delo izvajamo s svojim delovnim osebjem kvalitetno in strokovno, v skladu s pogodbenimi določili.
Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, strokovnosti in usposobljenosti, lahko zagotovimo dolgoročno ustrezno visoko raven prehranskih storitev,
tako z organizacijskega kot s tehnološkega vidika.
Za dostavo hrane uporabljamo najsodobnejše termoporte, posode, ki zagotavljajo higiensko sanitarne in temperaturne standarde v povezavi z lokacijami dostave in razdeljevanja hrane.

Dnevno poleg dveh različnih toplih obrokov, sestavljenih iz mesne jedi, priloge in solate ali sadja z ustrezno količino kruha, nudimo tudi:

 • enolončnico s sadjem ali pecivom
 • vegeterjanski obrok z napitkom,
 • sadni obrok z napitkom,
 • dietni (varovalni) obrok,
 • hladni (suhi) obrok, lunch paket 

Pri načrtovanju obrokov upoštevamo tudi želje zaposlenih ter jih uskladimo s priporočili energijsko-hranilne in kakovostne sestave ter splošne zdravstvene ustreznosti ponujenih obrokov.

Cene obrokov dogovorimo glede na vrsto obrokov in drugih stroškov izvedbe storitve. Trenutne cene brez ddv po veljavnem ceniku podjetja znašajo za meni malico 4,90 € in meni kosilo 5,90 €.

Na veljavne cene ponujamo primerne količinske popuste.

Poleg osnovne dejavnosti ponujamo tudi celovito ponudbo gostinskih storitev, ki zajemajo vrhunsko pripravo, dostavo, postavitev in strežbo hrane in pijače na vašem dogodku. Izkušeni smo v organiziranju dogodkov kot so poroke, praznovanja, slovesnosti, pikniki, ter druge pogostitev po vaših željah. V skoraj dveh desetletjih, odkar se s tem ukvarjamo smo skuhali več milijonov kvalitetnih obrokov in organizirali več kot tisoč posebnih dogodkov.

Naše glavno vodilo je ponujati našim strankam kvalitetne storitve in stil na nivoju restavracije kamor koli pridemo.

Podjetje nudi celovito ponudbo gostinskih storitev, ki zajemajo:
• vrhunsko pripravo,
• dostavo, postavitev in
• strežbo hrane in pijače na vašem dogodku.

Za več informacij o naši ponudbi in cenah vas vabimo na ogled naše spletne strani www.catering.si

Kontaktna oseba: Milan Kolaković, tel.: 05 90 99 281, mobi 051-604 107

Za naročilo se priporočamo in vas lepo pozdravljamo!

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče

Tel:     05 90 99 281
Mobi: 064 177 827

info@catering.si    www.catering.si

Restavracija “papcerija”

piscanec s pom fritom_2

Leta 2012 smo prenovili restavracijo na Brnčičevi 31 v sodobno samopostrežno restavracijo s pestro izbiro jedi, solat, sladic. Restavracija je odprta vsak delovni dan med 9:00 in 15:00 uro

Jedi ali pijače lahko odnesete tudi domov….

Jed_preh_podj_dinner obrok

Odnesi domov ponudba: Jedi iz dnevne ponudbe, pripravljene jedi, solate iz solatnega bara, sadne solate, sladice, peciva…

Pri nas lahko naročite jedi za domov. Jedi vam bomo zapakirali v primerno embalažo katera vzdržuje temperaturo jedi…..

Svežina zelišč je pomembna…

začimbe_6298.JPG

Svežina zelišč je pomembna…sestavina vseh jedi

Vol na žaru

spec_raženj_žar_vol a

Atraktivna pečenka za večje prireditve. Jed ki jo začnemo peči že zgodaj zjutraj. Najprej pripravimo veliko kurišče z veliko žerjavice…. Nasoljenega in začinjenega vola nataknemo na raženj, postavimo nad žerjavico in ga pečemo najmanj 8 ur pred prvim serviranjem jedi.

vol 3_2

Priporočene priloge:

Čebula, ajvar, gorčica, krompirjeva solata, zelje v solati….

ali pečen krompi, praženo kislo zelje

Naši recepti

Idrijski žlikrofi s pečenko IMG_2069

Idrijski žlikrofi s telečjo pečenko:

Polnjene testenine s krompirjevim testom. Samostojna jed pri kateri pazimo da z dodanimi – serviranimi omakami ali jedmi ne zakrijemo osnovnega okusa ampak ga zaokrožimo v prijetno celoto. Jed lahko serviramo kot priloga k mesni jedi, topla začetna jed, jušni vložek, samostojna glavna jed.

Sestavine:
30 dag moke – bele
2 jajci
voda ali mleko cca 2 dcl
0,01 olje

Nadev:
50 dkg krompirja
5 dkg zaseke
5 dkg pražene čebule na rjavo
drobnjak, sol in poper, majaron

Idrijski žlikrofi s telečjo pečenko:
Krompir skuhamo, olupimo, pretlačimo potem začinimo s praženo zaseko, praženo čebulo, in dodamo začimbe (majaron, drobnjak, sol in poper).
Naredimo maso in iz nje oblikujemo za lešnik velike kroglice.

Iz sestatvin – moke, jajc, olja in vode- mleka naredimo testo. Pustimo cca 20 minut, da počiva, ga na tanko razvaljamo. Na testo polagamo kroglice, zvijemo, pritisnemo v presledkih da se prime testo, narežemo. Na koncih s prsti previdno stisnemo in oblikujemo žlikrofke v značilno obliko – kapo

Zložimo na pladenj, zakuhamo v vreli slani vodi. Žlikrofi naj vrejo par minut (toliko da priplavajo na površje in ponovno zavrejo) na zmernem ognju, nato jih poberemo iz vode.
Serviramo jih dobro odcejene, vroče.

Žlikrofe serviramo z različnimi omakami, pečenkami. Žlikrofi z: telečjo pečenko, svinjsko pečenko, zajcem, jagnjetino, mesni raguji, s pečenkino omako, dimljena postrv, ocvirki in drobnjakom, golažem….lisičke, jurčki, tartufi, drobnjak, zelenjavna posteljica, s štirimi siri, z gorgonzolo, s praženo čebulo in drobnjakom, s čemažem, s cikorijo, z bešamelom in drobnjakom.

Hrustljavo pečena svinjska rebra

IMG_2014

Meso položimo na večjo desko, z ostrim nožem  zarežemo kožo  na kocke cca 5 x 4 cm. ali rezine centimeter široke. Ob tem zarežemo tudi del slanine pod kožo. Nasolimo in posujemo z začimbami, natremo s česnom, poprom…kumino ter damo v pekač v katerega smo položili nekaj svinjskih kosti in zalili pekač s pol cm vode. Jed_pečena rebra_2045 rRebra pečemo v pečici cca 90 min. na temperaturi 180-210 C. Po 30 min. dodamo k pečenki narezano čebulo in korenje na kolobarje ter nekaj česna, nekaj zrn popra, lovorja…Proti koncu pečenja, po potrebi zalijemo z bistro juho in lastnim sokom pečenke. Omaka ne sme biti preveč rjava…dobra je svetlo rjave barve. Pečenko narežemo na primerne kose, polijemo z lastno omako in serviramo.

 

Priloge: Kot prilogo priporočamo praženo kislo zelje in kuhan krompir v kosih.

Pijača: Rdeče vino Refošk 2013

Kaneloni s praženim krompirjem

Kanelon s pr. krompirjem aIMG_1452 r

Kaneloni z  mesom so dobra mesna jed.

Sestavine:

Za palačinke:

 • mleko  2 dcl
 • moko  120 g
 • jajca – 2 kom
 • olje – mala žlička
 • pecilni prašek 2 g.
 • sol 1 g
 • maslo 10 g.

Nadev:

 • mleto meso 500 gr.
 • čebula 50 g.
 • česen
 • sol, poper
 • peteršilj
 • maščoba

Za paniranje:

 • jajca
 • moka
 • drobtine
 • maščoba za cvrtje kanelonov

Zmešamo  sestavine za palačinke in jih spečemo.

Nadev  polagamo na pripravljene palačinke, zvijemo jih v rolico in paniramo po dunajsko. Cvremo jih v vročem olju na temperaturi 160 ∞C.